Sista läxan, sista provet...

Tidigare idag gjorde jag det sista provet och nyss gjorde jag klart den sista läxan innan vår sex veckor långa läxfria tid. Ska nämligen bara gå i skolan imorn också och sen är det fem veckor APL (typ praktik) och en veckas höstlov som gäller - UNDERBART! :D


När jag var liten hade jag och Nasse lika dana nattlinnen... :)

Boda Borg

Har inte haft något fungerande internet sen i söndags så det är därför jag inte har bloggat... 

Idag har jag varit med klassen på Boda Borg. Var i samma lag som Mikaela och Nasida och vi var grymma om jag får säga det själv. Haha nä men vi klarade faktiskt av nio banor så vi var riktigt duktiga :) Ganska lyxigt att få åka till Boda Borg på en friluftsdag men sånt är bara trevligt!

Efter Boda Borg skulle jag tränat men så blev det inte... Är förkyld så det blev det att åka hem istället. Nu ska jag plugga lite inför SO-provet på torsdag och skriva på idrottsuppgiften som förövrigt är galet irriterande!

Dagens planer:

1. Plugga
2. Fira Ida med tårta och sånt
3. Va med Jocke <3
4. Spela Betapet med Emma
5. Chilla
6. Sova


Haha Ida på hennes födelsedag 2008 - gullunge! ♥

Grattis!

Idag fyller min lillasyster Ida 12år så grattis till henne :) Hon är dock på cup i Eksjö hela dagen och kommer inte hem förrän ikväll så vi ska inte fira med tårta och sånt förrän imorn...




Idag känner jag mig lite halvsjuk med ont i halsen... Dag spenderas därför framför datorn och tvn med familjen och lördagsgodis - mys ♥ Innan kvällen ska jag även försöka hinna med (okej då, tid har jag, det är orken som saknas...) med att plugga lite samhällskunskap eftersom vi har prov på torsdag.

När man var liten var allt enkelt



Dålig match... Blä! :P

Om jag ska va ärlig kan jag sammanfatta matchen med två ord: Åt helvete! Jaa, känner inte att jag orkar förklara mer av den ;)

Nu ska jag ta tag i pluggandet och sedan försöka somna hyfsat tidigt eftersom det är skola imorn igen :P



Match mot 96:orna

Nu ska jag snart åka till Lambohov för att spela metch mot 96:orna. Hoppas verkligen att det känns bra med foten! :)

Later... <3

Älska mig

Har precis suttit och sett på den absolut BÄSTA FILM som jag någonsin sett! Samtidigt som den var sjukt bra var det även den mest hemska film jag sett och jag grät igenom hela filmen... Hela filmen finns på youtube och den är helt klart sevärd :)



Mia Skäringer

Kom hem från Jocke runt halv fem och sen dess har jag ätit kvällsmat och sett på Mia Skäringers show. Helt underbar och sevärd show alltså! :P

Nä nu ska jag nog hitta något roligt program att kolla på, hörs senare...

Studiedag idag och imorn

Idag och imorn är det studiedag för min del. Är alltså ledig från skolan :) Idag ska jag va med älsklingen så ska snart åka hem till honom <3



Kan jag inte bara få byta ut min fot till en ny?

Kom hem från träningen för ungefär en timme sen och jag kan bara säga en sak: Jag är GALEN på min fot! 

Ja, för er som inte vet så fick jag en spricka i foten i november. I februari (långsamma läkare?!?!) kom läkarna till slut på vad det var för fel så då började jag med att gå på kryckor ett tag och sedan rehab-träna tills för två veckor sen. Då kändes foten nämligen helt bra och jag åkte med på Stockholmscupen med mitt lag. Det gick bra och jag kände inte av foten någonting. Sedan tränade jag på måndagen efter (förra veckan alltså) och kände att foten började göra ont igen. Tränade ändå på tisdagen och onsdagen men kände inte att jag klarade av att träna i torsdags eftersom det gjorde så ont.

Idag var det träning igen och i början kändes foten helt okej men sen gjorde det mer och mer ont, vilket slutade med att jag fick sitta och titta på istället för att träna. Alltså jag orkar verkligen inte med det här mer! Har redan varit borta från handbollen helt eller delvis i tio månader och det känns fullt tillräckligt... Jag är alltså lite smådeppig nu men förhoppningsvis blir foten bra redan till på onsdag då det är match som gäller om allt känns bra ;)



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Metodrum

Sitter just nu i skolan och vi ska snart mata varandra :P

Jag har roligt med min webbkamera... ;)


Galet söta bilder! Eller...? ;)

Stan med syrran

Idag har jag varit på stan med Emma. Köpte en födelsepresent till Ida och till mig själv köpte jag två par jeans och två koftor - välbehövligt :)


Kofta från BikBok 149kr


Kofta från Gina Tricot 299kr


Jeans från Cubus 199kr/st

Älskar dig ♥

Hejsan!
Igårkväll kom Jocke hit och sen sov han här, mys ♥ Han åkte hem för en stund sen så nu ska jag göra lite vettiga saker ;) Ska städa på rummet och plugga och senare ska jag även köpa godis hihi :P



Platt hår



GULD i Stockholmscupen!

...och jag spelade match för första gången på TIO månader!!! :D



Guld i DM 2009
7:a i Norden cup 2009
Semioff i steg 4 2009
Guld och Brons i 94/95-serien 2009/2010
Guld i 95/96-serien 2009/2010
Brons i Lundaspelen 2010
Silver i Damjuniorserien 2010/2011
Guld i 94/95-serien 2010/2011
Guld i Potatiscupen 2011
5:a i Partille cup 2011
Guld i Stockholmscupen 2011

Vi är grymma! :)

Hektisk dag...

8:45 Vakna, fixa iordning mig, läsa i svenskaboken
9:45 Cykla till skolan
10:10-16:10 Skola
16:10 Cykla hem från skolan i spöregn
16:30 Laga mat, äta mat, packa, byta om, plugga
17:55 Åka till  träningen 
18:15-20:00 Träna
20:00 Duscha, byta om, åka hem
20:30 Äta, plugga...
22:30 Fixa mig och sen sooova

Båttur i helgen :)

I helgen har jag åkt segelbåt med Jocke och hans familj. Riktigt mysigt! ♥ Ännu en gång bevisade jag att jag har världens bästa lokalsinne (eller...?) haha :P

När vi kom hem åkte jag hem till Micha en sväng och sen har jag pluggat lite. Imorn börjar skolan igen, men nu är det bara fyra veckor kvar innan vår APL börjar :)

Det blir väldigt mycket handboll den kommande veckan eftersom vi har träning måndag, tisdag, onsdag och torsdag och sedan ska vi på  cup fredag-lördag. Utöver det ska jag även till sjukgymnasten på onsdagen ;)


från skolavslutningen

RSS 2.0