På väg :)

Sitter just nu i bilen på väg till lund. Fett pepp på cup! :D

Tidsinställt inlägg - på väg mot Göteborg :)

Just nu sitter jag antagligen i bilen på väg ner till Göteborg. Ska vara hos kusinerna över dagen och natten för att fira lite "extrajul" :D Imorgon bitti åker vi vidare ner till Lund där mitt lag ska spela handbollscup :) Jag ska antagligen inte spela pga min fot men jag har med mig matchkläder för säkerhets skull. Blir nog en rolig cup men det hade såklart varit roligare ifall jag kunnat vara med :P



God jul!

Julaftonsmorgonen började med att Emma och Ida kom in på mitt rum för att se på julkalendern eftersom vi hade bestämt det igår. Såg på den och sov sedan en stund till. När jag sedan vaknade åt jag frukost och fixade mig innan vi åkte till mormor och morfar vi tolvtiden. Pappa hämtade även farfar från hans boende så att har fick vara med en stund... Vi började med att dricka glögg (varm saft) och sedan åt vi lunch. Efter det delade vi ut paket med farfar och sedan skjutsade pappa hem honom. När pappa kom tillbaka delade vi ut paket med honom eftersom han senare skulle åka och jobba och sedan såg vi på Kalle Anka. När det var färdigt fikade vi och sedan åkte pappa till jobbet.

När pappa hade åkt delade vi ut alla andra paket och spelade sedan julklappsspelet. Vi blev hemskjutsade av morfar strax före nio och åt lite köttbullesmörgåsar innan vi åkte.





Lite av julmaten :)


Paket under granen


Paketen till paketspelet




















Allt det här vann jag på paketspelet, duktigt! Toffifee, mintgodisar, tre röda ljussaker, två vita doftljus, fyra ansiktsmasker, fyra pingvinstänger och en hjärtkrok :)


Det här är alla mina julklappar:
En julmus (skojpresent på morgonen) - av mamma och pappa
Pärlhalsband och armband - av Emma
Svart t-shirt med tryck - av Ida
Vit t-shirt med tryck - av Ida
Midjeväska till USAresan - av mamma och pappa
500kr till USAresan - av farfar
100kr - av mormor och morfar
70 dollar (500kr) till USAresan - av mamma och pappa
Uppblåsbar kudde till USAresan - av mamma och pappa
Skrivbord - av mamma och pappa
Skrivborsstol - av mormor och morfar
Två speglar - av mormor och morfar

Tack för alla fina julklappar!
Dagen har varit jättemysig :D

Julafton imorn! :)

Idag har jag börjat packa till cupen och är faktiskt nästan klar. Har även skrivit klart alla rim och burit in granen. Granen hade inte tinat helt av att stå i förrådet så Emma och jag fick torka upp ganska mycket vatten från golvet. Ikväll ska vi provsmaka julbordet och klä granen så då blir det väl riktig julstämning här i huset :)

Förra årets gran :)


Dan före dan före dopparedan

Hejsan!
Vaknade imorse av att mamma kom in och väckte mig vid halv elva. Fixade mig och sen åkte vi ner till stan för att jag skulle till kiropraktorn och sjukgymnasten. När vi hade varit där gick vi en sväng på stan och jag köpte en klänning och två par strumpbyxor till julafton och nyårsafton :) Åkte sedan hem och åt och slöade lite innan träningen. Efter träningen har jag spelat spel på pappas mobil, skrivit lite rim och ätit mat. Nu ska jag nog sova tror jag så hej då <3

Planer inför jullovet

Sitter och klurar lite över vad jag ska göra på lovet för jag har inte planerat så mycket än... Säg gärna till om ni vill va nån dag :)

22dec: Till kiropraktor och ev. sjukgymnast + stan + träning
23dec: Skriva rim + klä granen + annat mys
24dec: JULAFTON! - Spenderas med familjen hos mormor och morfar
25dec: Till Göteborg för att hälsa på kusinerna
26-30dec: Lundaspelen (cup)
31dec: NYÅRSAFTON! - Ska kanske va med Elise, men inte så mycket planerat
1-10dec: ???
11dec: Lovet slut...

Det här blir förhoppningsvis ett mysigt och roligt lov med många skratt! :D



Jullov!!!

Kom hem från skolan för ett par timmar sedan. Var bara där en liten stund, kollade på tråkig "föreställning" i aulan och fick våra betyg. Är nöjd med mina (8MVG och 9VG), men har några som jag vill höja nästa termin :D Ska inte göra någonting speciellt idag mer än att vara glad över att det är lov och kanske börja skriva lite rim... Skulle egentligen fått inlägg till mina skor igår, men min sjukgymnast är fast i London och kommer inte hem pga vädret :(


Från gårdagen :)

Juldans och utklädning

Idag var det som sagt juldans. Elise, Michaela och Rebecca kom hem hit igårkväll och på kvällen körde vi paketspelet. Micha och Elise hade världens fajt om ett örhängspaket ;) Jag fick två chokladtomtar, en tom & jerry godispåse, en jättefin mugg och en ansiktsmask... Vi låg och pratade jättelänge på kvällen och det slutade med att vi bara sov fyra timmar innan mobilerna ringde (y)

Hade juldans i skolan och några stunder med klassen. Vi körde en rolig tipspromenad där vi fick göra massor roliga saker. Jag, Elise, Micha och Becca var 80-tal, Sandra var hippie och Tilda var grekisk gudinna. Killarna var tråååk...! De enda som hade klätt ut sig var Kamil (basketspelare, enbart för att få ta med sig sin boll till skolan), Jonathan (någon konstig mask och en morgonrock?), Max (ingen aning om vad han var??) och Albin (misslyckad clown tror jag)... Här kommer en liten bildbomb från dagen :D



Hahaha! Avslutar med en extreeeemt fin bild på mig! Bjuder ;D

Fjärde advent

Hittills idag har jag städat lite på mitt rum, julpyntat och fixat lite... Nu ska jag se på handbollen (EM-final!!!) och snart kommer Michaela, Elise och Rebecca som ska sova här :D Sandra och Tilda skulle också ha varit med, men sen kunde de inte... Men sjukt kul kommer vi att ha! (y) 


Bild från när vi hade filmkväll i september :)

Julgodiset klart :)

Idag har jag och mina systrar, som jag skrev tidigare, gjort julgodis. Det blev brända mandlar, knäck, chokladkola, chokladfudge och pepparkakshus :D Här kommer lite fina bilder på allt :)



Avslutar med en bild på Molly :P


EM-final!!!

Sverige är i EM-final!!! :D Helt underbart!



Julgodis

Nu är det julgodistillverkning som gäller! :D

Sverige är i semifinal!!!

Har inte skrivit någonting här på ett tag för jag har inte orkat... Har börjat träna lite igen, men kan fortfarande inte springa men det blir lååångsaaamt bättre i alla fall :) Hoppas verkligen att jag kan vara med på Lundaspelen om 11 dagar! Förövrigt så vann Sveriges handbollsdamer mot Ungern igår och är därmed i semifinal i EM!!! :D



Skolan slutar på tisdag och jullov i tre veckor känns absolut inte helt fel! Imorgon är en kort dag eftersom vi slipper sista mattelektionen (komp.ledigt för att vi satt kvar så länge på matteprovet förra veckan). Går därför bara mellan klockan 8:00 - 11:10 (y) Har SO (film), matte (film, betygsprat, info om må + ti eller något sånt) och engelska (film) så väldigt slappt... 

På söndag ska alla tjejer i klassen sova hos mig och på måndag är det utklädningsdag och juldans :D Slutar på tisdag och då är det väl typ bara att sitta i aulan en liten stund och sen få betyg. Sedan jullov!!

Klar med en bild - bara en kvar

Idag blev jag jag klar med en utav mina bilduppgifter så nu är det bara en kvar :) Gjorde även spanskan och sen har jag inte gjort någonting speciellt under dagen. Imorgon ska jag kolla när Ida spelar match, göra klart den andra bilden och kanske vara med Michaela :)<3

Min bild :)






Just nu är jag skapligt trött på Kvick...

Godmorgon! Inatt har jag sovit nere i källaren eftersom Kvick (mormor och morfars hund som vi är hundvakt åt) spydde i min säng igår av nån outgrundlig anledning... Det stank verkligen! :( Blev ingen RP-dag för mig idag eftersom ida hade en tidig match vilket betyder att de åkte hemifrån klockan åtta... Det dumma just nu är att jag är ensam hemma vilket betyder att jag måste gå ut med Kvick! :( Aja, få väll stå ut. Annars så är det mest plugg som gäller för mig idag men det är inte så jobbiga saker jag ska gör så det blir nog bra... Hörs senare för nu ska jag gå upp :) Bildlöst eftersom jag mobilbloggar.

Glad tjej! :D

Nu är jag glad igen!!! :) Var och kollade på träningen idag och det var en "extratränare" där idag och han kom på vad det är för fel på min fot! Vår något med hålfoten och nu vet jag vad jag ska göra för att det ska bli bra igen, så det känns underbart! :D ♥ Hoppas verkligen att foten blir bra till Lundaspelen! :)

Annars så var jag med Sandra idag efter skolan :)<3



Tråk!

Känner att jag verkligen att jag inte har någonting vettigt att skriva om just nu... Bara massa plugg och inga träningar! :(Var hos sjukgymnast igår och han hittade en punkt där har trodde att det onda kom ifrån så han tejpade men det hjälpte ingenting, så jag är aningen deppig just nu eftersom jag SKA på cup om 19dagar... Mycket i skolan nu fram tills att betygen sätts, men det är ju inte så långt kvar eftersom de sätts den 14:e. Det jag har kvar är:
matteprov (imorgon)
engelskaredovisning om Minnesota(torsdag)
engelskainlämning om Minnesota (fredag)
soredovisning om Kina (fredag)
bildarbetena ska vara klara (tisdag)
spanskaredovisning om praon (tisdag)


Saknar!

Söndagsåååångest!! :(

Asså jag är verkligen inte pepp på skola imorn! Har ont i huvudet och orkar verkligen inte med att tänka massor imorn :( Morgondagen:
so: grupparbete + få tillbaka läxförhör?
spanska: få tillbaka prov?
kemi: redovisning
mentorstid: långtråkigt
idrott: sitta och titta i 50 min när alla andra dansar
svenska: ??
Föresten... Bara 12 skoldagar kvar varav bara 7 vettiga eftersom betygen sätts den 14:e :)

Idag har jag hunnit med mycket roligt :D

Blir ett kort inlägg får Emma tjatar hela tiden om att hon vill ha datorn nu... Suck ^^ Började dagen med en välförtjänt (enligt mig i alla fall) sovmorgon, pannkakor till frukost-lunch och en varm dusch (y) Såg sedan de resterande avsnitten på Dieselråttor och Sjömansmöss och hjälpte mamma med lite saker. Efter det skrev jag ut lite fakta till mitt SOarbete och gjorde stödord till engelskan. Sedan slog jag in julklappar och gjorde powerbars med Emma och åt kvällsmat och sedan dess har jag suttit framför TV:n med familjen. Nä, nu ska jag nog ge datorn till Emma... Hej då, en bild slänger jag in till er också ;)



Dieselråttor och Sjömansmöss (y)

Läkaren som jag var hos idag sa att jag skulle testa att göra en grej med foten över helgen och sedan ska jag komma tillbaka i början av nästa vecka... Hoppas verkligen att foten blir bra snart! :D Annars så slutade jag tio i ett idag och sedan dess har jag inte gjort någonting speciellt. Just nu sitter jag och kollar på Dieselråtter och Sjömansmöss på youtube, sjukt roligt asså! (y)



Min fot är sjukt störig och jag saknar handbollen! :(

Just nu är jag väldigt sur på min fot! Har inte tränat på en vecka och tre dagar! Det blir inte bättre, bara sämre och alla bara säger att jag ska vila tills det går över... Men det gör det ju inte! :( Ska iallafall till en annan läkare imorgon för att se om han kan komma på någonting bra. Det måste nämligen bli bra nu för jag ska på cup om typ tre och en halv vecka och då måste jag ju ha kunnat träna innan!



Normal syster?? ;)

Hihi bli inte sur nu Emma! ;D

1 december! :)

Idag är det den första december och bara för det så var det 23(!!!) minusgrader i morse!  Som tur var kom morfar och skjutsade oss till skolan för mamma tyckte inte att vi skulle behöva gå så långt i kylan ;) Slutade kvart över tre och sedan dess har jag inte gjort någonting speciellt. Borde egentligen skriva lite på engelskaarbetet, men det är så svårt att hitta nån fakta så jag tror jag skjuter upp det tills imorgon istället... Snart ska jag åka till mormor och morfar för att äta lutfisk. Julmysigt och jättegott! :D



RSS 2.0