Hemma från London



Kom hem från London igårkväll efter ett par roliga dagar där. Har åkt i London eye, varit på Madame Tussauds, shoppat och haft roligt. Det var jobbigt att gå på kryckor, men vi försökte gå så lite som möjligt så det var roligt ändå. Tog inte så jättemycker bilder eftersom det är lite jobbigt att ta upp och ner kameran hela tiden när man går på kryckor ;) Men lägger in lite bilder från resan här någon gång i veckan :)

Idag var det skola igen efter lovet och sånt är ju aldrig kul ;) Mina fingrar på högerhanden fungerar inte så jag kan inte skriva och det kan ju vara bra att kunna i skolan :P

Mot London! :)

Sitter just nu i bilen på väg mot Nyköping. Flyget går därifrån vid kvart över tolv. Kommer hem på söndag så jag skriver här igen då. Tills dess ska jag ha några roliga dagar i London :D

Hittade en extremt charmig bild på mig och Celina haha ;)



Idag har jag varit med Jocke och vi har typ sett på film :)<3

Om typ 12 timmar åker pappa och jag härifrån till flygplatsen och sedan vidare till London. Najs! :D Skriver nånting här på vägen till flygplatsen eller på flygplatsen. :)

Elise kommer hit om typ en timme :)

Tjo! :) Idag var jag aningen smidig känner jag... Glömde min mobil på rummet och märkte inte förrän vid fem-tiden att Elise hade messat vid typ halv tolv för att fråga om vi skulle va eller inte idag. Smidig tjej alltså haha :P Aja, har slöat framför datorn större delen av dagen men även packat ihop lite grejer inför torsdagen. Omkring klockan sju kommer Elise hit eftersom vi inte kan va nån annan dag den här veckan och vi ville ju liksom träffas någon gång på lovet ;)

Ikväll / inatt ska jag även välja ut 100 bilder att beställa för jag fick 100 gratis bilder från fujidirekt i en tidning :)


En av bilderna som jag ska beställa. Älskar ödehuset till höger ;)

SPORTLOV!!

Ja min blogg är väl inte direkt den mest uppdaterade... Men har inte haft något vettigt att skriva och då är det väl bättre att inte skriva något alls? ;)

Nu har jag ett underbart och mycket välbehövt sportlov vilket känns riktigt trevligt! Skulle egentligen varit med Elise idag men stackarn är sjuk så jag har bakat chokladmuffins med vit choklad i istället. Blev riktigt gott. Recept finns HÄR. Kan inte ta någon bild på resultatet för min kamera är urladdad :(

Är faktiskt riktigt pepp på att fota just nu, men det är inte det lättaste när man har kryckor. Ska ha kryckor i typ minst en månad tror jag så jag är lite deppig för att jag har missat typ hela den här handbollssäsongen. Skadade mig ju i oktober/november någongång och eftersom de sista seriespelsmatcherna är i mars så lär jag ju inte kunna spela någonting mer den här säsongen... :(

Åker iallafall till London med pappa torsdag-söndag. Blir väl inte det smidigaste med kryckor men vi kommer ha kul ändå! Och jag slipper ju bära nånting. Stackars pappa när vi ska shoppa! Haha nädå ;)

Men vi hörs ;)

Helgen blev inte riktigt som planerat, men bra ändå :)

Planerna för helgen ändrades ganska mycket... I fredags skulle vi ju haft filmkväll, men den flyttades fram till nästa helg istället så fredagen spenderades med Jocke :) Och igår när vi hade varit på Boda Borg åkte alla hem till sig istället för att vi sov på RP-gården. Det var i alla fall jättekul igår på Boda Borg. Mitt lag klarade 7 rum :) På kvällen såg jag på Melodifestivalen med familjen, men det va ganska tråkigt... Nu sitter jag och skriver på min SO-uppsats som ska lämnas in imorn. Tråkigt! :(



Helgen blir nice! :D



Skola igen ;)

Åkte till Motala idag för magnetröntgen. Får inte veta svaret förrän i början av nästa vecka... Kom tillbaka till skolan vid ett-tiden och då hade vi kemi och sedan biologiprov. Hoppas på att provet gick bra, men skrev i typ 1½ timme ;) G-delen ska jag göra på fredag eftersom jag inte va i skolan igår när de andra gjorde den. Imorn är det skolan som vanligt och sen vet jag inte vad som händer :)

Måste fota nån dag för jag har inga bilder! ;)

Februari

Idag är det februari och ett steg närmre sommarlovet och sånt trevligt :) Är dock fortfarande sjuk så dagen spenderas i soffan med datorn och skolböckerna. Jag saknar verkligen vissa människor i min klass! Imorn ska jag till motala för att göra en magnetröntgen på min fot som aldrig vill bli bra... Och efter det ska jag förhoppningsvis till skolan för att gå på de två sista lektionerna som bland annat innehållet ett biologiprov. Men nu måste mamma ha datorn och jag måste plugga biologi. Vi hörs :)



RSS 2.0