Plugg!

Sitter just nu och pluggar och det kommer jag fortsätta med resten av kvällen. Spanska (prov imorn) och fysik (redovisning imorn) är det som gäller! :( Nej, nu ska jag fortsätta, jag skriver här igen imorn :)



Julklappar - FIXAT! :D

Skola 8-16 idag som vanligt på måndagar... Lång dag men eftersom eftermiddagen är ganska slapp (mentorstid, idrott och svenska) så står man ut ganska bra ;) Efter skolan åkte jag ner på stan en sväng för att köpa de sista julklapparna. Haha det är inte ens december än och jag har redan köpt ALLA julklappar! :D Har förövrigt gått omkring och frusit hela dan för det är jättekallt både utomhus och i skolan... Ska nog gå och lägga mig nu så att jag slipper vara lika trött som vanligt imorgonbitti ^^ God natt!


Hjälpsamma barn :)

Idag var jag lite duktig och vaknade klockan 10 istället för typ 12 som jag brukar vakna på helger ;) Under dagen har jag, Emma och Ida hjälp mamma massor med att dammsuga, skotta, fixa med tvätten och annat för pappa åkte till Norge i morse och ska va där och jobba i en vecka. Nu ska jag snart plugga lite om jag orkar ;)


Bild från igår :)

Man kan ha roligt med en kundvagn ;)


Colours


Vinterfotografering

Denna lördag har jag inte gjort så mycket (som vanligt på lördagar)... Hat tagit det lugnt och sen har jag varit ute och fotat med Emma. Jättemysigt att gå omkring och fota i vinterlandskapet! ♥ Bilder kommer komma in här allt eftersom så ni får se lite i taget :)


Varm choklad är ett måste efter en dag ute i snön ;)

Mobilbloggning på kvällskvisten (y)

Ligger just nu i min säng och ska snart sova så det här blir bara ett kort mobilinlägg ;) Idag slutade skolan tio i ett, som alltid på fredagar, vilket är väldigt skönt. Emma slutar typ 2,5 timmar efter mig så jag fick vänta på henne ganska länge och när hon kom hem åkte vi till stan. Köpte julklappar så nu har jag inte så många kvar att köpa (y) Riktigt mysigt på stan med all julskyltning :) Det jobbiga med att gå på stan var att jag fick ont i foten men det är bara att vila mycket i helgen... Men nu ska jag sova ikapp lite timmar som jag har missat undet den här skolveckan. God natt! <3

Nu har jag bestämt gymnasium och linje :)

Vårdcentralen för mig idag som jag skrev igår... Läkaren sa att det antagligen var någonting med mjukdelarna(?) i foten och att jag skulle ha träningsuppehåll i minst tio dagar. Det betyder att jag får börja träna igen tidigast fredag nästa vecka, jättelångt tills dess ju! :( Aja, nu får jag ju mer tid till att plugga och sånt är ju alltid trevligt (Noooot!).

Efter skolan åkte jag hem och pluggade en sväng och sen var det öppet hus på Birgittaskolan. Nu har jag bestämt mig till typ 99% var jag ska gå och vilken linje. Det blir: Vård- och omsorgsprogrammet: Lärling/yrkesprogram (som man kan fixa till högskolebehörighet på) på Birgittaskolan :)

Nu sitter jag och halvkollar på hockey och snart ska pappa förhöra mig på SO:n... Skönt att vara inomhus när det är så kallt och snöigt ute ;)




Mitt julmysiga fönster (y)


En månad till julafton! :D

Idag är det exakt en månad kvar till julafton och det blir bara mer och mer snö. Mysigt och idag fick jag julgardiner och adventsljusstake som jag satte upp. Det blev jättefint! :)

Idag hade jag planerat att gå på öppet hus på Birgittaskolan men det var tydligen imorn... Full koll! Istället har jag pluggat lite SO eftersom jag har SO-läxförhör på fredag som antagligen (och förhoppningsvis) är det allra sista testet innan slutbetyg i geografi och samhällskunskap. Den här terminen får vi slutbetyg i bild, geografi och samhällskunskap...

Imorn har jag slöjd på morgonen och sen ska jag till vårdcentralen för att kolla min fot. Missar därför SO:n och sen vet jag inte om jag hinner tillbaka till engelskan, men jag tror det. Slutar efter engelskan (typ tjugo i två) för vi får ledigt från svenskan :D



Ingen träning :(

Ingen träning för min del idag... :( Fick nämligen väldigt ont i foten igår på träningen och det hjälpte inte när min tränare tejpade, så jag ska vila fram till fredag och se hur det går då. Tråkigt att missa träningen ju! :( Men förhoppningsvis går det över snart...

Idag har jag inte gjort någonting speciellt efter skolan förutom att fixa ihop en önskelista till julen. Förövrigt så är det väldigt snöigt, kallt och blåsigt ute så att gå till och från skolan är inte min favoritsysselsättning just nu... ;)



Nya handbollsskor!

Här är handbollsskorna som jag köpte idag :)



Skolan börjar imorn efter tre veckors skolfritt! Vill inte! Vill ha mer prao istället - det är mycket roligare! Blä på skola! :(

Julbak

Idag har vi bakat lussekatter och pepparkakor. Mumsigt! Det godaste var ju såklart pepparkaksdegen ;) Vi hade jätteroligt när vi bakade och lyssnade på julmusik för att få det lite extra mysigt (y)

Emma: Min Nalle Puh-pepparkaka blev jätteful
Ida: Men den ser ju ut som Usain Bolt!



Väntar på att pappa ska komma hem

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan åka till tornby. Där ska jag köpa nya handbollsskor eftersom mina är för gamla ;) När jag kommer hem ska jag baka pepparkakor och lussekatter med Emma och Ida. Myyys! <3 Skulle egentligen ha spelat match idag men matchen blev inställd :(



Myskväll

Nu: Lördagsgodis, Kenza & Tyra show, radio Egoina och TV :D



Fett fejna egobilder! xD

Borttaget

Nu har jag tagit bort alla gamla inlägg (som jag la över hit från min gamla blogg). Det har jag gjort eftersom alla bilder försvunnit på dessa inlägg och massa inlägg utan bilder = tråååk...

Skadad fot :(

Igår var min sista dag på praon... Känns tråkigt för det har varit så roligt! Och på måndag börjar ju skolan igen :( Men nu ska jag inte deppa mer ;) Igår efter praon hände inte så mycket. Träning på kvällen där jag fick ännu mer ont i foten än vad jag haft innan, så nu har jag bandage för att avlasta lite... Måste köpa nya handbollsskor för mina tränare sa att jag kunde ha fått ont i foten pga dem, så imorn ska pappa och jag till tornby för att köpa nya :) På kvällen, efter träningen, såg vi på TV och min moster var här.

Idag har jag inte tänkt göra så mycket vettigt utan bara ta det lugnt och slappa ;)


Haha underbart fin bild från gårdagens prao! xD
Jag söver en docka eftersom min handledare tyckte att jag skulle ha lite bilder på hur man gör när man söver en patient ;) Och ja, jag vet att jag har extreeemt fina kläder och en mycket vacker mössa! ^^

Bara två praodagar kvar :(

En del av dagens prao var lite obehaglig och jobbig... Man blir verkligen tacksam över att man är frisk! 

Efter praon blev jag hämtad av mormor och mamma och sen åkte mamma och jag till Yrkesgymnasiet på öppet hus. Fick veta lite mer om hur det var där och så :) Sjukt svårt att välja skola ju! Birgittaskolans öppet hus är nästa onsdag så förhoppningsvis blir jag lite säkrare på vad jag ska välja efter det ;)

Imorgon är det näst sista dagen på praon... Tråkigt! :(



Kvällsinlägg

Jag är trött. Morgondagens prao börjar om 8½ timmar. Jag kanske borde se till att fixa i ordning mig och sova?


Liten Matilda i Grekland för lite drygt 12 år sedan ^^

Slappisdag (y)

Idag har verkligen varit en sån där riktig slappisdag! ;) Gick upp typ halv ett och bytte inte om från pyjamas förrän efter klockan tre... Har fixat klart så mycket jag kan göra hemma på min slöjduppgift och sen har vi firat pappa lite eftersom det är fars dag! ♥ Just nu sitter jag och tittar på TV (Ensam mamma söker) med familjen :)

Imorn börjar ännu en vecka med prao och det ska bli skoj. Extra bra blir det imorn eftersom jag inte börjar förrän klockan tolv istället för halv åtta som jag brukar! :D Slutar klockan sex och då ska jag åka direkt till träningen så jag kommer inte hem förrän efter halv nio då träningen slutar (y)

Nu börjar TV:n igen efter pausen så vi hörs imorn ;)
Blommor som liknar hjärtan - LOVE ♥

Gymnasiemässa och julmarknad

Denna lördag började med att åka till konsert och kongress med mamma för att gå på gymnasiemässan. Vet (och visste även innan gymnasiemässan) vilken linje jag ska gå, men jag velar mellan två skolor. Jag ska gå vård och omsorgsprogramet på Birgittaskolan eller på Yrkesgymnasiet. Ska gå på deras öppet hus innan jag bestämmer mig för vilken skola det blir. Yrkesprogramet har ca 50% utav gymnasietiden som praktik vilket låter riktigt bra så just nu är väl yrkesgymnasiet första val, men det kan ju ändras... ;)

Efter gymnasiemässan åkte vi hem och åt lite lunch och sedan åkte jag, mamma, mormor, Emma och Ida till Ekenäs för att gå på julmarknad. Det regnade och var ljust så den riktiga mysstämningen saknades lite, men det var ändå roligt och lite mysigt eftersom det mesta var inomhus. Som vanligt smakade vi massor, haha :D Efter julmarknaden åkte vi hem till mormor och morfar för att fika och sedan köpte vi lördagsgodis innan vi åkte hem.

Just nu sitter jag i soffan och tittar på TV och har planerat att fortsätta göra det resten av kvällen (y) Myyys!


Prao är tröttsamt med ROLIGT! :D

Kom hem från dagens prao för ungefär 1½ timme sedan. Idag har jag tittat på en operation som höll på under hela tiden som jag praoade idag (ca. 7½ timmar). En riktigt spännande och intressant praoplats har jag! :D

Efter praon har jag inte gjort någonting speciellt men jag ska snart på träning. Imorn ska jag på gymnasiemässa och sedan på julmarknad på Ekenäs. Julmarknaderna på Ekenäs är alltid så mysiga! :)<3 Blir ingen match i helgen för min del så jag ska se till att arbeta lite med min(a) bilduppgift(er)... Och att ta lite bilder ska jag nog också hinna med ;)

Vi hörs <3

PS. Förlåt för dålig uppdatering, men jag blir så trött av att praoa ;)

Bild från förra vintern :)

Prao

Kom hem från träningen för ungefär en timme sedan. Har inte bloggat de senaste dagarna för jag har praoat och igår efter praon var jag på 80årskalas hos min mammas faster och idag var jag som sagt på träning. För er som inte vet så praoar jag på neurokirurgen på sjukhuset där de bl.a. opererar hjärnan och andra delar i huvudet och runt omkring. Det är väldigt spännande och intressant, men mer kan jag inte berätta pga sekretess ;)

Jag praoar ungefär 7:30-15:30 så jag måste gå upp tio över sex... :( Men som sagt så är det roligt och då är det ju alltid lättare att gå upp på morgonen. Det enda som är jobbigt med min praoplats är att det är sjukt kallt! Så imorn ska jag se till att ha leggings och linne under sjukhuskläderna och värmetröjan som jag får låna. Haha frusen? ^^

Nä, nu måste jag gå ner och duscha och sedan sova så jag orkar med en lång dag imorgon igen! God natt <3

Bild från google ;)

Allahelgona

Idag är det ju allahelgona så mamma, jag och mormor var på kyrkogården och tände ljus på farmors och mammas pappas grav. Har även gått en promenad med mamma (ca.200 m på 15-20 min...). Gick gaaaanska långsamt eftersom mamma hade ont men hon ville ju ändå ha luft så.

Emma, Ida och pappa kom hem för ett tag sen också och nu sitter vi och kollar lite på hockey och pappa fixar mat. Fläskfilé och potatisgratäng - mums! :D Ida och hennes lag kom föresten till A-åttondel (topp 16)... ;)


Lite frän bild från i förrgår :)

Fredagsmys <3

Idag har jag inte gjort någonting speciellt förutom att träna... Har mest slöat, stickat lite på min halsduk som jag gör i slöjden och sett på TV. Ida är på cup i Skövde och Emma och pappa är där för att titta på, så mamma och jag har lite fredagsmys :)


Skojig dag med Tilda :)

Idag har jag varit med Tilda. Vi har haft jätteroligt och förutom att skratta typ hela tiden har vi pratat, tagit kort och gjort rosetter i håret. Undertbart skojig dag! :D<3
Vi bjuder på alla extreeemt fina bilder! ;)


Idag har jag varit med Micha :)

Vaknade imorse med migrän... Inte trevligaste uppvaknandet, så låg kvar i sängen och halvsov till halv ett innan jag gick upp. Tog sedan en tablett och var sedan med Micha :)<3 Vi pratade om allt möjligt och hade skoj som alltid :D Sen på kvällen var jag och spelade träningsmatch mot Ljungsbro. Ingen rolig match för vi var väääldigt många avbytare och vi spelade inte speciellt bra, men men vann med 33-22... Imorn ska jag va med Tilda :D<3



Shoppingen i Norrköping :)

Vita strumpbyxor - New Yorker
Svart, tunn koftliknande tröja - New Yorker
Rött, axelbandslöst, långt linne - New Yorker
Blåaktiga och svarta jeans - Cubus

Tröttis som vanligt ;)

Bilder på alla fina grejer som jag köpte i Norrköping kommer imorn. Var nämnligen bara hemma en kortis mellan Norrköping och träningen och nu efter träningen har jag inte orkat fota och greja...

Imorn ska jag va med Micha och på kvällen blir det träningsmatch mot Ljungsbro. Det blir nog en bra dag :D<3

Underbar bild på Micha från i somras! <3
Såklart så har ju jag tagit den haha ;)

Mobilblogg

Sitter just nu i bilen med Emma och pappa på väg till Norrköping. Shopping! ;) Hörs senare...

VI SPELADE OAVGJORT!

Vi spelade lika mot Irsta! Mot Irsta som vann SM! GRYMT! Vi låg under med som mest 5 mål men sen kom vi ifatt och det blev oavgjort... Vi är fan kungliga! :D <333

RSS 2.0